Op zoek naar cursus natuurfotografie 2016?

 
cursus natuurfotografie 2016
Fotocursussen bedrijfsfotografie Zero Fotografie.
De Photoshop cursus van Zero Fotografie start wekelijks, vanaf de startdatum om 2045uur. 195, /5 lessen. De Photoshop cursus van Zero Fotografie start wekelijks, vanaf de startdatum om 2045uur. 195, /5 lessen. De fotocursus voor gevorderden van Zero Fotografie start wekelijks, vanaf de startdatum om 2045uur.
Fotoworkshop en natuurfotografie vanuit het Groene Hart. Fotoworkshops in het Groene Hart door Bas Breetveld.
Kortom: een absolute toplocatie voor de natuurfotografie! Klik hier om alvast een indruk te krijgen van de fotoworkshops. Tot ziens en heel veel fotografieplezier gewenst! Fotoworkshop en fotografie cursus op nog geen half uur rijden van Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Gouda en Alphen aan den Rijn KvK: 5188994.
Fotograaf avondopleiding Opleiding Syntra West.
Architectuurfotografie, bedrijfsfotografie, portretfotografie, eventfotografie, huwelijksfotografie., Qualified European Photographer / Winnaar Gulden Lieve 2-jaarlijkse Cultuurprijs Damme / Winnaar vakprijs Bruidsfoto Award 2015 / FEP European Wildlife Photographer Bronze Camera Award 2016. FOD Justitie, Provincie West-Vlaanderen, Unizo, The Chocolate Line Dominique Persoone, Brantano, Nissan Belux, Brouwerij Timmermans.,
Home Breedbeeld.
Basiscursus natuurfotografie met Bob Luijks.
In het voorjaar van 2016 organiseren Landschap vzw en natuurfotograaf Bob Luijks een complete basiscursus natuurfotografie in Bierbeek provincie Vlaams-Brabant, ten zuiden van Leuven. Deze 7-delige cursus is ideaal voor mensen die nog niet lang bezig zijn met fotografie maar wel gebeten zijn door de microbe.
Natuurfotografie en het materiaal.
Welk materiaal voor natuurfotografie? Een fotocamera, geheugenkaartjes en batterijen. Compact: budgetvriendelijk maar beperkt in instellingen vanaf 100 euro. Systeem: een upgrade voor je compact, meer instellingen, meer mogelijkheden en ook de mogelijkheid om te verwisselen van lenzen vanaf 300 euro. Spiegelreflex: een aanrader voor gevorderde fotografen, tal van mogelijkheden, accessoires. instapmodellen vanaf 300 euro. GSM minder aan te raden vanwege de kwaliteit, al zijn ze ook in een serieuze opmars bezig. Op het gebied van merken kan je alle kanten op. De ene is voorstander van Canon, de andere van Nikon. Maar je hebt ook nog Sony, Panasonic. die zeker niet moeten onderdoen. Er bestaat een enorme keuze aan lenzen en bodys. Helaas worden deze toestellen anno 2016 minder aangekocht door de opkomst van high level smartphones.
Introductie Cursus Macrofotografie Macrofotografie Photofacts Academy.
In deze cursus geeft natuurfotograaf Johannes Klapwijk je nuttige en praktische tips om de herfstsfeer in jouw foto's' te krijgen. Mis je creativiteit in jouw foto's? In deze cursus ontdek je 10 technieken waarmee je creatieve foto's' kunt maken die echt opvallen tussen de dagelijks stortvloed aan beelden. 2013 2016 Photofacts.
Cursus Fotografie met veel praktijk.
Cursus Basis Digitale Fotografie Extended. De cursus digitale fotografie is zeker een aanrader voor eenieder die eens wilt proeven van fotografie zonder de groene rechthoek te gebruiken, om zelf eens controle over de camera te hebben en de foto niet over te laten aan een algoritme uit Japan.
Natuurpunt Westerlo Activiteiten Cursussen.
Je krijgt een leidraad aangereikt die je wegwijs maakt in het soortenrijke paddenstoelenlabyrint. Herkenning van een aantal belangrijke families en goed herkenbare soorten staat in deze cursus centraal. Hoewel het thema giftigheid eetbaarheid zeker aan bod komt is dit geen gastronomische cursus!
Basiscursus Natuurfotografie Natuurpunt Zedelgem.
Schrijf je dan nu in voor de cursus natuurfotografie voor beginners die Natuurpunt Zedelgem organiseert vanaf februari 2018! De cursus is bedoeld voor iedereen die graag natuurfotos neemt, maar onvoldoende vertrouwd is met het toestel en/of de gebruikte technieken. Je dient wel over een spiegelreflex of systeemcamera te beschikken.

Contacteer ons