Resultaten voor cursus natuurfotografie 2016

 
cursus natuurfotografie 2016
Fotografie // extra cursus Hoe fotografeer ik? vr 20 apr 2018 // Cultuurcentrum De Werf Aalst.
Alleen wordt dan snel de vraag gesteld: op welke manier? In deze cursus krijg je over verschillende onderwerpen de juiste uitleg die je dan meteen in de praktijk kan gaan oefenen. We bekijken hoe we het moeten aanpakken bij landschaps en natuurfotografie, hoe je beter mensen kan fotograferen, compositie, beweging, creatief flitsen en nachtfotografie.
Cursus: Natuurfotografie voor groentjes Muizen VOLZET Natuurpunt.
Home Op stap! Activiteiten Cursus: Natuurfotografie voor groentjes Muizen VOLZET. Cursus: Natuurfotografie voor groentjes Muizen VOLZET. Tijdens drie dinsdagavonden en een praktijkexcursie leert Jens Verwaerde je hoe je met de juiste beeldcompositie en een origineel standpunt een mooie foto kunt maken.
Cursus Natuurfotografie najaar 2016 IVN.
maandag 10 okt 2016 2000: Cursus Natuurfotografie najaar 2016. De interesse in fotograferen is de laatste jaren enorm toegenomen; zeker met de komst van de digitale fotografie heeft dit een extra dimensie gekregen. De natuur is altijd inspirerend en het is dan bijna vanzelfsprekend dat je de mooie waarnemingen vast wilt leggen.
Basiscursus natuurfotografie met Sam Mannaerts.
Start cursus natuurfotografie met Sam Mannaerts in Steendorp. dinsdag, 22 maart 2016. Natuurhuis Steendorp deelgemeente van Temse, Kapelstraat 170 A in BE-9140 Steendorp. In het voorjaar van 2016 organiseren Landschap vzw en natuurfotograaf Sam Mannaerts een complete basiscursus natuurfotografie in Steendorp gemeente Temse, provincie Oost-Vlaanderen.
Natuurpunt Antwerpen Stad workshops en cursussen.
Foto-uitstappen 3 en 4 worden begeleid door Jens Verwaerde lesgever van Natuurpunt CVN natuurbeheer en natuurfotografie. Begeleiding: Jos Moeskops en Maarten Schurmans. Inschrijving via: cursus@natuurpuntantwerpenstad.be. Kostprijs voor de cursus: 120 euro voor leden nat Natuurpunt 147 euro voor niet-leden, zij zijn dan meteen ook lid. Locatie: De theorielessen gaan door in het Scoutshuis, Zaal Verkenner Wilrijkstraat 45, 2140 Antwerpen. Meer info: Maarten Schurmans 0478800755 best te bereiken na 1800.: Materiaal: digitale reflexcamera mogelijkheden worden zeer bekeken of geavanceerde compactcamera. Deze cursussen vinden plaats in samenwerking tussen Natuurpunt Antwerpen Stad en met het Regionale samenwerkingsverband Schijnvallei vzw. Wie zijn we. 2016 Natuurpunt Antwerpen Stad.
Basiscursus natuurfotografie met Bob Luijks.
Start cursus natuurfotografie met Bob Luijks in Bierbeek VOL. dinsdag, 19 april 2016. CC De Borre in Bierbeek natuurgebieden in Vlaams-Brabant. In het voorjaar van 2016 organiseren Landschap vzw en natuurfotograaf Bob Luijks een complete basiscursus natuurfotografie in Bierbeek provincie Vlaams-Brabant, ten zuiden van Leuven.
Cursus: Natuurfotografie: Hoe leer ik werken met reflexcamera? Natuurpunt.
Home Op stap! Activiteiten Cursus: Natuurfotografie: Hoe leer ik werken met reflexcamera? Cursus: Natuurfotografie: Hoe leer ik werken met reflexcamera? Onder de deskundige leiding van een natuurfotograaf kun je je fotografische techniek gevoelig verbeteren, dit tijdens drie theoretische sessies en één praktijkvoormiddag in een natuurgebied.
Basiscursus NATUURFOTOGRAFIE Natuurpunt.
Jeffrey Van Daele is een bekend natuurfotograaf en zal voor onze Natuurpuntafdeling een pittige beginnerscursus natuurfotografie verzorgen. In deze cursus worden begrippen als diafragma, sluitertijd, iso, belichting, scherptediepte nader toegelicht aan de hand van concrete voorbeelden en leer je jouw fototoestel manueel instellen.

Contacteer ons