Meer resultaten voor natuurfotografie reizen

 
natuurfotografie reizen
bol.com Handboek natuurfotografie op reis, Edwin Giesbers 9789059566576 Boeken.
Handboek natuurfotografie Nederland België. Focus op fotografie Reisfotografie. Praktijkboeken natuurfotografie 5 Prakti. Praktijkboeken natuurfotografie 7 Prakti. Praktijkboeken natuurfotografie 6 Prakti. Creatief Vogels Fotograferen. Bekijk de hele lijst. Vaak samen gekocht. Handboek natuurfotografie Nederland België. Verkoop door bol.com. Praktijkboeken natuurfotografie 7 Prakti.
Workshops natuurfotografie Landschap vzw.
Een flyer met een overzicht van alle workshops en reizen kan je onderaan deze pagina downloaden. Basisworkshop natuurfotografie Workshop macrofotografie Persoonlijke workshop natuurfotografie Geschenkidee: doe een initiatie natuurfotografie door Bart Heirweg cadeau met de Bongobon Superman/ Supervrouw. Basisworkshop natuurfotografie Workshop landschapsfotografie Workshop macrofotografie Workshops natuurfotografie voor kinderen Exclusieve workshops met korting voor leden van Landschap vzw.
Natuurfotografie Spottingwildlife.
Vele spotplaatsen voor verschillende soorten dieren bevinden zich midden op zee, in de jungle of andere natuurlandschappen. Om nieuwe bestemmingen voor natuurfotografie te ontdekken kunt u op de website van Spottingwildlife zoeken op diersoort of bestemming. Leer fotograferen op locatie. Een echte natuurfotograaf onderwijst u in de kneepjes van het vak. U krijgt speciale opdrachten, bespreekt uw werk met de docent en geniet ondertussen van de meest fotogenieke plekken. Tijdens de fotoreizen van SNP Natuurreizen leer je van een echte natuurfotograaf de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt speciale opdrachten en bespreekt je werk met de docent. Deze fotografie vakanties vinden uiteraard alleen plaats op de meest fotogenieke plekken, zoals in Schotland, Finland en IJsland. Wil je niet deelnemen aan een complete fotoreis, maar wel leren hoe je de mooiste foto's' maakt? SNP heeft ook tal van fotocursussen en fotoworkshops op locatie. Zoek per diersoort. Haaien en roggen. Reizen en Wildlife.
Fotografiereizen Joker. Joker. Zoek reizen. E-mail. Afdrukken. Joker verlegt je grenzen. Wieni.
Probeer het zeker mee te maken tijdens het reizen door dit mooie land! Deel deze pagina.: Facebook Twitter E-mail Afdrukken. Wij hebben zeker iets voor jou.: Groepsreis zoeken Individuele reis zoeken Reizen met een huurwagen Vliegticket boeken Hotel boeken Reizen op maat.
Fotografiereis Bulgarije Natuurpunt.
Home Activiteiten Natuurpunt Reizen Fotografiereis Bulgarije. Boeiende fotografiereis in het hart van het Rhodopengebergte, in het zuiden van Bulgarije. In een arcadisch landschap vol bloemenrijke graslanden en stille dorpjes staan natuur en macrofotografie centraal. Uiteraard is er ook aandacht voor landschapsfotografie. Een echte workshop waar je alles over techniek en uitrusting leert en je kennis maakt met nieuwe manieren van fotograferen. Verblijf in een comfortabel dorpshotel, waar de maaltijden smaakvol zijn en de ontvangst hartverwarmend. Er zijn twee reisdata: vertrek op 10 juni 2018 en op 8 juli 2018. Uniek aan deze reis. Fotogenieke landschap van de Rhodopi. Veel aandacht voor macrofotografie. professionele fotografen die kennis delen. Voor natuur en fotografieliefhebbers. Leden van Natuurpunt ontvangen gratis het nieuwe KNNV Handboek" Natuurfotografie" t.w.v 19.95 euro.
Fotoreizen in de natuur Tips voor fotografiereizen.
Fotocursussen en fotoreizen van SNP van ANWB. Ideale manier om natuurfotografie beter onder de knie te krijgen! All for Nature Natuurfotografie reizen. De wildlife reizen van All for Nature zijn allemaal geschikt voor natuurfotografen. Enkele reizen worden begeleid door professionele fotografen.
Fotografie workshops Bart Heirweg.
Die bestaat: kies voor deze Workshop Natuurfotografie op maat. Fotograferen op jouw favoriete locatie, een dag praten over het juiste materiaal of een sessie over het gebruik van filters: alles kan, alles mag tijdens deze Persoonlijke Workshop Natuurfotografie. Meer info inschrijven.
Fotoreizen: De mooiste fotografie reizen in één overzicht.
Tijdens deze reizen gaan ze in op de volgende fotografievormen; landschapsfotografie, wildlife fotografie, natuurfotografie en fotografische kunst. Een team van professionele fotografen die de noordse visie delen zijn de begeleiders tijdens de reis. Bultruggen Orkas in Vesterålen. Aurora Landschap in Lofoten.
Fotograferen SNP Natuurreizen.
Natuurfotografie en landschapsfotografie voor gevorderden. Prijs per persoon excl. heen en terugreis. IJskappen, watervallen, lavavelden en zwavelbronnen. fotoreis vanuit groepsaccommodaties. Prijs per persoon excl. heen en terugreis. Reisfotografie in de Georgische Kaukasus. fotoreis vanuit hotels, pension en homestay. Prijs per persoon excl. heen en terugreis. Gezien in SNP Special. Portugal Fotografiereis Azoren, São Miguel. Volkskrant lezersreis met Raymond Rutting. fotoreis vanuit comfortabele hotels. Prijs per persoon excl. heen en terugreis. Toon meer reizen.
Starling Natuur en fotografiereizen.
31 mei 2018. Trek naar Finland in de lente, gewapend met je fototoestel en kom terug met prachtige beelden en een fantastische reiservaring. Van logement tot begeleiding: alles aan deze trip is top. Ontdek de Finse lente! Foto Reizen Workshops.

Contacteer ons