Resultaten voor natuurfotografie reizen

 
natuurfotografie reizen
TREK OP FOTOGRAFIEREIS NAAR IJSLAND ZuiDERHuiS.
Hij reisde de hele wereld rond om de prachtige natuur op de gevoelige plaat vast te leggen en werkte onder meer als cameraman voor Man Bijt Hond. Drie jaar op rij won Tom de Argusmilieu Fotowedstrijd, en vorig jaar kwam zijn eerste fotoboek uit: De planeet doet ons blozen.
Fotoreizen: De mooiste fotografie reizen in één overzicht.
Tijdens deze reizen gaan ze in op de volgende fotografievormen; landschapsfotografie, wildlife fotografie, natuurfotografie en fotografische kunst. Een team van professionele fotografen die de noordse visie delen zijn de begeleiders tijdens de reis. Bultruggen Orkas in Vesterålen. Aurora Landschap in Lofoten.
Welkom bij Fotoreizen.net Nordic Vision Fotografie reizen.
In die week heb ik ontzettend veel geleerd, fototechnisch en qua compositie, waardoor mijn fotos interessanter worden. Ik ga zeker na deze goede ervaring nog een keer mee met 1 van jullie mooie reizen. Paula deelnemer fotoreis Aurora Landscape Lofoten.
Starling Natuur en fotografiereizen.
Beleef een adembenemende week in de uitgestrekte bossen op de grens tussen Polen en Oekraïne. Nergens anders in Europa kom je zo dicht bij de uiterst zeldzame Europese grijze wolf. Zoogdieren Foto Reizen. Mongolië in de winter: op zoek naar Pallas kat, Saiga en Sneeuwluipaard.
Fotoreizen in de natuur Tips voor fotografiereizen.
Fotoreis naar Kathmandu en de omringende vallei tijdens het lichtfestival Tihar, begeleid door fotograaf Anton Harfst en antropologe Laurien van den Hoven. All for Nature Natuurfotografie reizen. De wildlife reizen van All for Nature zijn allemaal geschikt voor natuurfotografen. Enkele reizen worden begeleid door professionele fotografen.
Fotografiereizen met foto-fans Best of Travel.
van 01/02/2019 tot 10/02/2019 9 dagen. Wie fan is van avontuur en gek op natuurfotografie zal in IJsland de tijd van zijn leven hebben. Gigantische watervallen, onbekende ijsgrotten, venijnige vulkaanflanken, orkas spotten in het wild, En wie weet wordt het noorderlicht dé kers op de taart.
Natuurfotografie Spottingwildlife.
Vele spotplaatsen voor verschillende soorten dieren bevinden zich midden op zee, in de jungle of andere natuurlandschappen. Om nieuwe bestemmingen voor natuurfotografie te ontdekken kunt u op de website van Spottingwildlife zoeken op diersoort of bestemming. Leer fotograferen op locatie. Een echte natuurfotograaf onderwijst u in de kneepjes van het vak. U krijgt speciale opdrachten, bespreekt uw werk met de docent en geniet ondertussen van de meest fotogenieke plekken. Tijdens de fotoreizen van SNP Natuurreizen leer je van een echte natuurfotograaf de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt speciale opdrachten en bespreekt je werk met de docent. Deze fotografie vakanties vinden uiteraard alleen plaats op de meest fotogenieke plekken, zoals in Schotland, Finland en IJsland. Wil je niet deelnemen aan een complete fotoreis, maar wel leren hoe je de mooiste foto's' maakt? SNP heeft ook tal van fotocursussen en fotoworkshops op locatie. Zoek per diersoort. Haaien en roggen. Reizen en Wildlife.
Fotografiereizen Joker. Joker. Zoek reizen. E-mail. Afdrukken. Joker verlegt je grenzen. Wieni.
Probeer het zeker mee te maken tijdens het reizen door dit mooie land! Deel deze pagina.: Facebook Twitter E-mail Afdrukken. Wij hebben zeker iets voor jou.: Groepsreis zoeken Individuele reis zoeken Reizen met een huurwagen Reizen met de campervan Vliegticket boeken Reizen op maat.
Fotografie Starling.
Vogels Foto Reizen. Workshop fotografie in Tsjernobyl, een beklijvende urbex-ervaring. 19 nov 2018. Een plek die erbij ligt als geen enkele andere ter wereld. Wie daar aan urbex of urban exploring kan gaan doen, beleeft unieke momenten. En dat is precies wat STARLING jou met deze fotografiereis biedt. Lowland Photo festival in Antwerpen. 08 dec 2018. Klaar voor twee dagen natuurfotografie pret?
Fotograferen SNP Natuurreizen.
Natuurfotografie en landschapsfotografie voor gevorderden. Enige conditie is vereist. Korte routes of optionele dagtochten door vlak of licht glooiend terrein en over doorgaans goed begaanbare wegen of paden, een enkele korte klim niet uitgesloten. Meer over zwaarte en comfort van onze reizen."

Contacteer ons