Resultaten voor nk natuurfotografie

 
nk natuurfotografie
Nederlands kampioenschap Natuurfotografie Nederlands kampioenschap Natuurfotografie 2017.
In 2018 zal er geen NK Natuurfotografie plaatsvinden. Van 1 tot 17 juni 2016 vond het eerste NK Natuurfotografie plaats in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Floris Slooff en Ad Witte mochten zich Nederlands Kampioen Natuurfotografie noemen en ontvingen de" Blauwe flits.
Fotopersburo Martin Mooij Dier en natuurfotografie.
IBAN; NL49ABNA0466343280 KVK 36059363 Wij hanteren de Dupho voorwaarden. Fotopersburo Martin Mooij. De website van Alkmaars Fotopersburo Martin Mooij. Fotopersburo Martin Mooij. dier en natuur. Dier en natuurfotografie. You are here.: Dier en natuurfotografie. Uw naam verplicht. Uw email verplicht.
Doe mee met het Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie.
Van 19 augustus t/m 3 september vindt het NK natuurfotografie plaats. In dit artikel geven we 9 redenen waarom jij mee zou moeten doen met het NK, want zoals Johan Cruijff zei: Je gaat het pas zien als je het doorhebt.
Uitslag tweede NK natuurfotografie Natuurfotografie.
De winnaars van het NK natuurfotografie 2017 vlnr: Thomas Kalkman, Erik van Rotterdam, Janneke van der Pol, Karin de Jonge, Carina Slooff, Clifton Buitink. Fotograaf: Jaap Schelvis. Zoals zo vaak in de natuurfotografie speelde toeval ook een rol tijdens het fotograferen.
Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie 2016 Moor Fotografie.
De winnaars mogen de titel Nederlands Kampioen Natuurfotografie dragen tot de eerstvolgende editie van het NK en ontvangen de wisseltrofee de blauwe flits. Naast de titel en de trofee zijn er prijzen die variƫren in waarde tussen 1.000 en 100.
De dag van Natuurportret.
Licht op Natuurfotografie. De dag van. You are here.: De dag van. 31 mei 2017 Reageer nieuws. Welkom op de blog De dag van, een blog die eigenlijk dagelijks zou moeten verschijnen, maar waarbij ik je toch meerdere berichtjes per week beloof.
Het NK Natuurfotografie gaat weer van start! Evenementen Zoom.nl.
Het NK Natuurfotografie gaat weer van start! Redactie 16 juni 2017, 1440.: Natuurfotografie liefhebbers opgelet! Na de Amsterdamse Waterleidingduinen van vorig jaar, is dit jaar het Nationale Park De Hoge Veluwe aan de beurt om op de foto gezet te worden tijdens het NK natuurfotografie 2017.
De Museumfabriek Het familiemuseum van Twente te Enschede.
Tijdens de lezing zal hij vertellen over zijn passie: de natuur en het vastleggen hiervan: hoe bepaalde foto's' tot stand zijn gekomen, tot aan de prijzen die hij heeft gewonnen met fotografie. De tweede en derde plaats op het NK natuurfotografie heeft hij al in de wacht weten te slepen.
Janneke van der Pol: ldquoAfgelopen; zomer heb ik het NK Natuurfotografie gewonnen' Arnhem.
Janneke van der Pol: ldquoAfgelopen; zomer heb ik het NK Natuurfotografie gewonnen. Door: Burgers Zoo. Datum: 02 januari 2018 1235.: Laatste update: 02-01-2018 1236.: Onder onze vaste bezoekers ontdekken we steeds vaker uitstekende amateurfotografen. Zij posten hun dierenfotos regelmatig op onze social media, zoals Facebook en Instagram.
Open NK Natuurfotografie Stedendriehoek.
Het NK is toegankelijk voor zowel professionele fotografen als amateurs, en wordt georganiseerd door Natuurfotografie.nl. Het NK heeft twee verschillende categorieƫn: amateurs en professionals. Professionals zijn fotografen met een KVK-inschrijving, of die zijn aangesloten bij een gespecialiseerde beeldbank voor natuurfotografie.

Contacteer ons