Op zoek naar nk natuurfotografie?

 
nk natuurfotografie
Nederlands kampioenschap Natuurfotografie Nederlands kampioenschap Natuurfotografie 2017.
Van 1 tot 17 juni 2016 vond het eerste NK Natuurfotografie plaats in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ruim 70 fotografen gingen de strijd met elkaar aan. Floris Slooff en Ad Witte mogen zich Nederlands Kampioen Natuurfotografie noemen en ontvingen de" Blauwe flits.
NK Natuurfotografie 2017 LinkedIn.
De winnaars mogen de titel Nederlands Kampioen Natuurfotografie dragen tot de eerstvolgende editie van het NK en ontvangen de wisseltrofee de blauwe flits. Naast de titel en de trofee zijn er prijzen die variëren in waarde tussen 100, en 500.
NK Natuurfotografie 2017 Pixfactory.
Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie 2016 Moor Fotografie.
De winnaars mogen de titel Nederlands Kampioen Natuurfotografie dragen tot de eerstvolgende editie van het NK en ontvangen de wisseltrofee de blauwe flits. Naast de titel en de trofee zijn er prijzen die variëren in waarde tussen 1.000 en 100.
Over het NK Nederlands kampioenschap Natuurfotografie.
De winnaars mogen de titel Nederlands Kampioen natuurfotografie dragen tot de eerstvolgende editie van het NK en ontvangen de wisseltrofee de blauwe flits. Naast de titel en de trofee zijn er prijzen die variëren in waarde tussen 500, en 100.
NK Natuurfotografie op Hoge Veluwe Omroep Ede.
Home Nieuws NK Natuurfotografie op Hoge Veluwe. NK Natuurfotografie op Hoge Veluwe. Gepubliceerd: Dinsdag 15 augustus 2017 1358.: In Het Nationale Park De Hoge Veluwe vindt tussen 19 augustus en 3 september de tweede editie van het Open Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie plaats.
Word jij dit jaar de Nederlands Kampioen Natuurfotografie?
De winnaars mogen de titel Nederlands Kampioen Natuurfotografie dragen tot de eerstvolgende editie van het NK en ontvangen de wisseltrofee de blauwe flits. Naast de titel en de trofee zijn er prijzen die variëren in waarde tussen 1.000, en 100.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Het NK Natuurfotografie gaat weer van start! Evenementen Zoom.nl.
Het NK Natuurfotografie gaat weer van start! Redactie 16 juni 2017, 1440.: Natuurfotografie liefhebbers opgelet! Na de Amsterdamse Waterleidingduinen van vorig jaar, is dit jaar het Nationale Park De Hoge Veluwe aan de beurt om op de foto gezet te worden tijdens het NK natuurfotografie 2017.
Inschrijving NK Natuurfotografie 2017 Amateurs Nederlands kampioenschap Natuurfotografie.
Voor de runner-up is er een cadeaubon van 150, en voor de derde plaats is er een cadeaubon van 100. Schrijf je nu in voor het NK Natuurfotografie. Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement. Volg Natuurfotografie via.:

Contacteer ons