Meer resultaten voor beste fotograaf ter wereld

 
beste fotograaf ter wereld
TREK OP FOTOGRAFIEREIS NAAR IJSLAND ZuiDERHuiS.
De dramatische sneeuw en vulkaanlandschappen, het vlakken en lijnenspel en het betoverende licht maken van het land van vuur en ijs een van de meest fotogenieke streken ter wereld. In augustus trek je tien dagen lang, samen met maximaal acht gepassioneerde fotografen, een woeste en inspirerende omgeving in voor het pure veldwerk.

JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste werking van deze site is het raadzaam JavaScript in te schakelen in uw browser-instellingen. Brendan de Clercq. Ooit" zal ik het perfecte portret vastleggen. Een portret waarop de emotie in al zijn schoonheid is gevangen. Met dit doel voor ogen leg ik de lat elke dag hoger voor mijn foto's.' http//www.brendandeclercq.com/: https//www.facebook.com/bybrendan: https//twitter.com/brendandeclercq: https//www.instagram.com/brendandeclercq.: Brendan de Clercq is een Iers-Franse fotograaf en mixed-media-artiest. Hij werd in 1964 in Dublin, Ierland geboren en behaalde zijn bachelordiploma voor fotografisch ontwerp in Amsterdam. Brendan kreeg zijn sterke visuele vermogen van zijn Franse vader, die een gerenommeerd fotograaf en documentairemaker was. Brendans werk kenmerkt zich door krachtige beelden met een overtuigende emotionele uitdrukking. Hij wil zijn doelgroep op emotioneel niveau raken met zijn foto's' en ze de verschillende lagen in de beelden te laten zien. Het portfolio van De Clercq is een perfecte afspiegeling van hemzelf: zijn vroegere werk is donker en vol contrast en zijn huidige foto's' zijn levendiger en lichter van kleur. Brendan draagt zijn kennis en vaardigheden op het gebied van fotografie graag over in masterclasses en workshops om overal ter wereld fotografen in de dop te helpen zich verder te ontwikkelen.
Belgische fotografen Stad Gent.
Bekijk in onze collectie. Lieve Blancquaert: fotograaf. Overzicht van het werk van de Vlaamse persfotografe 1963. Bekijk in onze collectie. Zij en ik: het verhaal van een vriendschap. Dagboekaantekeningen over de bijzondere vriendschap tussen Annemie Struyf en haar hartsvriendin Magdalena, die samen een spirituele zoektocht ondernemen. Bekijk in onze collectie. Niemand weet dat ik een mens ben: minderjarige vluchtelingen en hun verhaal. Erwin Mortier interviewt acht minderjarige asielzoekers die vanuit verschillende brandhaarden ter wereld naar België gevlucht zijn.
Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie Van Duuren Media.
Beschrijving Downloads Auteur. Scott Kelby, al vijf jaar op rij de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over digitale fotografie, heeft speciaal voor jou de beste, nuttigste en indrukwekkendste oh, zo doe je dat'-technieken' van zijn baanbrekende serie Scott Kelby over Digitale fotografie geselecteerd en ze bijeen gebracht in deze verzameling van grootste hits.
bol.com New Riders Scott Kelby over Digitale fotografie, Scott Kelby 9789043014625 Boeken.
Een must voor iemand die in ontwikkeling is in de wereld van de fotografie. Niet geschikt voor een starter maar voor iemand die een basis cursus gevolgd heeft of die weet handmatig te fotograferen dus als de p/a/s/m standen je bekend zijn. Vond je dit een nuttige review? 4 0 Ongepaste review? 1 augustus 2013. Geschreven bij Scott Kelby over digitale fotografie, nieuwe tips en technieken. In korte hoofdstukjes geeft de schrijver handig tips voor het fotograferen. Door de grote diversiteit aan onderwerpen vindt zowel de ervaren fotograaf als de beginner met pocketcamera wat van zijn gading.
Top 10 Beroemde Fotografen Alletop10lijstjes.
Mede hierom is het beeld de hele wereld overgegaan! Andere beroemde mensen die Annie Leibovitz heeft gefotografeerd zijn Demi Moore, Whoopi Goldberg en Bette Midler. Zeker gezien de tijd waarin zij leefde, is het op zn minst opmerkelijk te noemen dat Dorothea Lange überhaupt carrière heeft kunnen maken. Zo nam de loopbaan van deze moeder van twee kinderen halverwege de jaren 30 van de vorige eeuw een enorme vlucht. In 1935 werd Dorothea Langer aangesteld als fotograaf voor het Amerikaanse overheidsorgaan Farm Security Administration.
Yves Schepers Huwelijksfotograaf Bedrijfsfotograaf Familiefotograaf.
Neem contact op. Geen standaard familieportet, de nadruk ligt op het vastleggen van het échte leven, hoe jouw gezinnetje samen de wereld verkent. Ik maak voor even deel uit van jullie familie en documenteer een dag in jullie leven, fotografie die je voor eeuwig zal koesteren. Heb je interesse om een langdurig project op te starten met elk jaar een sessie? Ik heb speciale tarieven voor jaarlijkse reportages, vraag er gerust naar! Neem contact op. Prijs op aanvraag. Of je nu een beginnende huwelijksfotograaf of familiefotograaf bent en je weg zoekt of een doorwinterde fotograaf die een frisse kijk wil, dan zijn deze workshops exact wat je zoekt.
Shoot 64 Minoc Shop.
Fotogenieke kastelen in Vlaanderen. Je hebt er misschien nog nooit bij stilgestaan, maar Vlaanderen telt honderden kastelen en is daarmee een van de kasteelrijkste regios ter wereld. Fotograaf Koen de Langhe toog eropuit om meer dan zestig daarvan te vereeuwigen en deelt zijn ervaringen en tips met ons.
Kim Feenstra ontdekt met topfotograaf David Yarrow de wereld van zwart-wit fotografie Fotograferenopreis.nl.
Maar achter deze mooie verschijning schuilt dus ook een getalenteerd fotograaf. Om meer te weten te komen over zwart-wit fotografie, bezocht Kim fotograaf David Yarrow in Amboseli, Kenia, een plek waar de meeste olifanten per vierkante kilometer leven ter wereld.
Reserveer Reserveer je je fotoshoot. fotoshoot.

Contacteer ons