Resultaten voor de beste fotograaf van nederland

 
de beste fotograaf van nederland
De meest opmerkelijke fotografen van Nederland.
Dijkstra won als eerste Nederlandse fotograaf de befaamde Hasselblad Award. Frans Lanting is één van de beste natuurfotografen van de wereld. Zijn fotos zijn gepubliceerd in tijdschriften zoals National Geographic, Outdoor Photographer, Audubon en Life. Hij maakte reportages in vele werelddelen, waaronder het Amazonebekken, Afrika en Antartica. Zijn fotos hebben als doel om respect voor de natuur en zorg voor de toekomst over te brengen. Lantings werk is over de hele wereld tentoongesteld. Willem Kolvoort is verslaafd aan de onderwaterwereld en maakt daarbij prachtige fotos zodat we allemaal kunnen meegenieten van zijn passie! Hij maakt fotos in binnen en buitenland. In Nederland begeeft hij zich in zoet water en zout water.
27 foto's' gemaakt door Humberto Tan, de beste bekende amateurfotograaf van Nederland.
Ik ben niet de perfecte fotograaf maar ben echt enorm trots dat ik @hetperfecteplaatjertl heb gewonnen. Ik zal zeker blijven fotograferen, een passie laat mij nooit meer los. Voor dit portret, gemaakt op de straten van Johannesburg, kreeg ik van de jury een 10! Dank @williamrutten en @cynthiaboll. Een foto die is geplaatst door Humberto Tan @humbertotan op 12 Dec 2016 om 1101: PST. LEES OOK: Deze sjaal maakt je onzichtbaar op fotos, en hij is bedacht door een Nederlander. BEKIJK OOK: Deze machine maakt perfecte betonnen stoepranden en goten. Deel dit artikel. De opmerkelijke carrière van Janine Abbring gepest op school, verliefd op Arjen Lubach en nu gevierd presentatrice van Zomergasten. We vergeleken de portretmodus op de drie beste smartphones ter wereld dit is de winnaar. Topic: Ondernemen is anders kijken. Maak nóóit van je hobby je werk, zegt deze Rotterdamse ijscoman die de wereld over reist. Topic: het IoT draait om mensen. 6 simpele stappen voor een hogere omzet en toekomstbestendig bedrijf. Topic: Digitale transformatie. Durf je eigen concurrent te ontwikkelen en andere innovatielessen voor ondernemers. Volg ons op Facebook. Business Insider Nederland.
Wereldwijd bekende Nederlandse fotografen.
Fotografie is in Nederland een zeer geliefde kunstvorm. In menig Nederlands museum is daarom met grote regelmaat een uitgebreide fotoserie van s lands beste fotografen te vinden. Daarbij halen eveneens veel amateurfotografen in Nederland voldoening uit het schrijven met licht. De fotografiekunst is dan ook sterk met de Nederlandse cultuur verweven. Nederlandse fotografen van het eerste uur. Bono, de zanger van de populaire band U2, noemt hem de icoonmaker. Vol lof en waardering spreekt de rockzanger hiermee over Anton Corbijn, topfotograaf van Nederlandse bodem. Corbijn, in 1955 geboren in Strijen, heeft met zijn fotos op albumhoezen en tijdschriftcovers een belangrijk aandeel gehad in de imago-opbouw van deze succesvolle rockband. Nederland kan echter bogen op nog meer fotografen die wereldwijde roem genieten. Zo is Hendrik Kerstens een bekende fotograaf en internationaal met veel prijzen onderscheiden.
De beste Portretfotograaf van Nederland PI Studio's.'
En we stellen direct een team samen dat bij uw opdracht past. Een redactioneel fotograaf wil altijd weten wat de gedachte is achter een bepaalde rubriek. We gaan op pad en zorgen voor het gewenste resultaat en vaak nog een alternatief naar vrije interpretatie van de fotograaf.
7 portretfotografen die je móet kennen We Are Public.
Ook Dana Lixenberg leefde mét haar onderwerp en gaf het daarmee een ongeëvenaarde nuance. De van oorsprong Nederlandse fotograaf wijdde zich sinds 1993 aan haar multidisciplinaire project Imperial Courts, haar portret van de gelijknamige nieuwbouwwijk in de door armoede en bendeoorlogen getekende buurt Watts, in South Central L.A.
Dutch Identity NU: Inspiratie van 25 Nederlandse portretfotografen. Dutch Identity NU: Inspiratie van 25 Nederlandse portretfotografen Shutr Fotomagazine.
Dat is niet alleen een onhandige plek, de overgang van de ene naar de andere fotograaf is niet altijd even duidelijk. Wat wel direkt opvalt is de veelheid van stijlen en dat is ook precies de bedoeling van de samenstellers.
Maand van de popfotografie: De beste Nederlandse muziekfotografen artikelen 3voor12.
Maand van de popfotografie: In de dance kan de fotograaf zelf uitgroeien tot superster. Drank, drugs, spectaculaire decors, prachtige mensen die euforische momenten beleven, de eeuwig durende extase van de beat. Het is niet moeilijk om de aantrekkingskracht van het nachtleven uit te leggen, en ook niet dat fotografen daar bij willen zijn. Deel 3 in de serie over popfotografie in Nederland: de fotografie van de nacht.
De vijftien beste Instagram-fotografen van Nederland HP/De Tijd.
Op Instagram worden dagelijks tientallen fotos geplaatst die werkelijk van wereldklasse zijn. Ook door Nederlandse accounts. HP/De Tijd maakte een overzicht van de vijftien beste Instagram-fotografen uit Nederland. Vijftien accounts, in hiërarchische volgorde, die stuk voor stuk de moeite van het volgen waard zijn.
Onze fotografen Dutch Photographers.
De Donkere Kamer. Workshops en lezingen. Medisch wetenschappelijke fotografie. Particuliere Zakelijke fotografie. Autonomous and Art. Film, Music and Theater. People and Portrait. Autonomous and Art. Film, Music and Theater. People and Portrait. Piet Heinkade 181-K 1019 HC Amsterdam T: 020-788 44 88 E: info@dupho.nl.

Contacteer ons