Op zoek naar natuurfotografie in nederland?

 
natuurfotografie in nederland
Natuurfotograaf Frans Lanting bij College Tour Jane Goodall Instituut Nederland.
Frans Lanting is een wereldberoemde natuurfotograaf. Hij werd geboren in Nederland, maar woont al jaren in het Amerikaanse Santa Cruz. Lanting reisde voor zijn werk de hele wereld rond en fotografeerde bijna alle dieren en natuurfenomenen die er bestaan. Hij maakt zich hard voor de toekomst van onze planeet. Naar eigen zeggen werkt Lanting op het snijvlak van natuurfotografie, wetenschap, journalistiek en kunst.
Wild en natuurfotografie in Nederland Yvonne van der Mey.
Wild en natuurfotografie in Nederland. Ruim tien maanden per jaar ben ik in Nederland aan het werk, en ik geniet daarvan minstens net zoveel als van het werken in Afrika. Daar waar ik in Afrika voornamelijk met groot wild werk, ben ik in Nederland erg bezig met de kleinere onderwerpen in de natuur.
Mike Muizebelt Fotograaf Afrika Expert Workshops Natuurfotografie.
Boomkikker Meijendel, Nederland. connect and follow! Aarzel niet en volg me op social media voor het laatste en up to date nieuws. Als je alle ruis uit de omgeving weglaat en je focussed op dat ene onderwerp., zorgt dat ervoor dat je meer ziet, meer beleeft, meer voelt, meer leert. Het laatste fotografie nieuws rechtstreeks in je inbox!
Presentaties Han Bouwmeester.
In Zweden gaan we steenarenden fotograferen en we eindigen in Finland waar ik mooie fotos van de korhoen balts heb kunnen maken. Natuurfotografie; voor wat hoort wat. Natuurfotografie is een erg populaire hobby geworden in Nederland en België. We trekken er allemaal graag op uit om al het moois wat de natuur ons te bieden heeft vast te leggen.
Mentor Natuurfotografie.
Waarom Bart Siebelink? Gedurende de afgelopen tien jaar heb ik op de grootste kunstacademie van Nederland, de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, honderden studenten begeleid bij hun creatieve processen. Afkomstig uit een onderwijsfamilie, geeft niets mij meer voldoening dan talent bij anderen tot bloei te zien komen.
Natuurfotografie Fotoworkshop.
Gedurende de workshop is er zowel aandacht voor landschaps en macrofotografie, het fotograferen van dieren en/of abstracte fotografie al naar gelang het gebied, het seizoen en de voorkeur van de groep deelnemers. De workshops worden op verschillende locaties verspreid over Nederland gegeven. Hiernaast ziet u een overzicht van de komende workshops en locaties. Kaart wordt geladen. Volg ons via Nieuwsbrief, Facebook of Twitter. Komende natuurfotografie workshops. Natuurfotografie Oostvaardersplassen VOL. 30 jun 2017 Lelystad. Vlinders en Libellen VOL. 30 jun 2017 Oisterwijk. Natuurfotografie Amsterdamse Waterleidingduinen. 15 jul 2017 AWD Ingang Oase. Natuurfotografie in de Blauwe Kamer VOL.
Dierenfotografie: Workshops in Nederland, Duitsland en Frankrijk natuurfotografie, www.rijstzak.nl.,
dierenfotografie workshops cursus natuurfotografie dierentuinfotografie bedrijfsuitjes bedrijfsfotografie. workshop Avontuurlijk fotograferen op de Hoge Veluwe. woensdag 19 september 2018. MEER INFO WORKSHOP. workshop Avondfotografie in Rotterdam. woensdag 3 oktober 2018. MEER INFO WORKSHOP. workshop Avontuurlijk fotograferen op de Hoge Veluwe. vrijdag 5 oktober 2018.
Mooiste natuurfoto van Nederland 2017!
Het maakt niet uit of het fotos zijn van verre oorden of van dichtbij in Nederland, want natuur is overal. Met deze fotowedstrijd hoopt Lanting anderen te inspireren voor natuurfotografie en daarmee respect voor de natuur te stimuleren. De hoofdprijs is een fotoreis naar een WNF-project en de prestigieuze WNF-Frans Lanting Photo Award.
Handboek natuurfotografie Nederland België.
Bart Siebelink Edo van Uchelen. Handboek natuurfotografie Nederland België. Een praktische gids om zelf het hele jaar door de mooiste natuurfoto's' te maken. De auteur, Edwin Giesbers, heeft voor zijn werk als National Geographic natuurfotograaf de hele wereld rondgereisd. Hij moet dan in relatief korte tijd zijn foto's' maken, en daardoor ontbreekt de rust om zich ergens in te verdiepen.
Workshop Natuurfotografie Wildlife Images Professioneel natuurfotograaf Marco de Paauw.
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief. GASTHEER VAN NP DE BIESBOSCH AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF: Tags. 4e op de Pro-Tour 10 X Beter buitenleven afbeeldingen Amerika assortiment Bayerischer Wald beer beurs Biesbosch Biesbosch museum buitenexpositie De foto en zijn verhaal Dierfotografie Duitsland foto foto's' fotografie-evenement fotografie beurs fotopanelen gallery groothoek groothoek opname ICF Images for Conservation Fund kunstproject lezing lezing natuurfotografie lynx natuurbeleving natuureducatief natuurfotografie natuurfotowedstrijd NCN nieuwe foto's' Nikon club Nederland pro-tour ratelslang spread Texas visotter wolf Workshop workshop biesbosch zoom experience Zoom magazine.

Contacteer ons