Op zoek naar natuurfotografie workshop?

 
natuurfotografie workshop
Cursus overzicht: natuurfotografie, dierentuinfotografie, macrofotografie, avondfotografie en div. cursussen workshops en nog veel meer.
cursus Foto-expeditie Helgoland voorjaar natuurfotografie. workshop Paddenstoelenfotografie Kaapse Bossen en AWD. cursus Foto-expeditie Helgoland winter natuurfotografie. l ezingen voor fotoclubs ook voor groepen, scholen en verenigingen. Interessante en educatieve lezingen ter inspiratie voor iedereen die meer uit hun fotografie wil halen. p riv workshop Dierentuin en natuurfotografie.
Rollin cursussen natuurfotografie.
workshop: voor dag en dauw ter plaatse, in de namiddag worden de foto's' geselecteerd en dan becommentarieerd. optioneel: een demonstratie met een fotobewerkingsprogramma, het reinigen van de sensor. Onlangs volgde ik de workshop macrofotografie, het vervolg op de cursus Natuurfotografie.
Natuurfotografie Blog van Fotogeniek België / Fotografie Koen De Langhe.
Tagged with fotografie, landschapsfotografie, Natuurfotografie, workshop, workshops. with 6 comments. Toch nog eens boomkikkers gefotografeerd dit jaar Wie deze geweldige diertjes ook zelf eens wilt zien en fotograferen kan zich nog aanmelden voor de allerlaatste workshop van die jaar 20 september, nog 1 plaatske vrij: Meer info hier.
Fotografie Workshops op Texel Fotograaf Texel. Facebook. Google. Twitter.
Om met meer plezier te fotograferen en betere fotos te maken nodig ik je uit om een workshop fotografie bij mij te komen volgen. De fotografie workshop is voor de beginnende fotograaf of ook zeker voor de bedreven fotograaf die graag geïnspireerd raakt door mij!
Natuurfotoworkshop.nl uw startpunt voor natuurfotografie workshops.
Landschapsfotografie: winter op het Kootwijkerzand. Natuurfotografie in de Blauwe Kamer. Wil je je verder verdiepen, wordt dan abonnee van Natuurfotografie Magazine! Praktisch, informatief, inspirerend, verrassend en persoonlijk. Elke 2 maanden een super dik nummer van 100 pagina's. Klik hier voor alle informatie over het magazine.
Overzicht fotoworkshops Fotoworkshop.
17 mrt 2019 Lentevreugd Wassenaar. 27 mrt 2019 Midden-Nederland 2-daagse cursus. Natuurfotografie per boot in de Biesbosch. 29 mrt 2019 Varen in de Biesbosch. 29 mrt 2019 Amsterdamse Waterleidingduinen 1. Natuurfotografie in de Blauwe Kamer. 29 mrt 2019 De Blauwe Kamer.
Fotowedstrijd Win een workshop natuurfotografie Zwerver.
Fotowedstrijd Win een workshop natuurfotografie. Karlo Stirmer is een ervaren fotograaf die natuur, studio en lifestylefotos neemt voor merken als Intersoc, Tivoli Audio en Zwerver. Meerdere beelden uit het Zwerver magazine zijn dus van zijn stabiele hand. Welke lens moet je gebruiken?
Workshop Macro en veldfotografie in de Plantentuin Meise Gemeente Meise.
Schrijf je dan in voor één van Ingrid Vekemans Macro en veldfotografie workshops! Deze workshop is voor fotografen die meer willen weten over de mogelijkheden van hun camera en/of geïnteresseerd zijn in macrofotografie en natuurfotografie. Voorkennis over fotografie is voor deze workshop niet vereist.
Foto begeleiders Starling.
Reisfotografie omwille van zijn verschillende dimensies: zowel portret, landschap als straatfotografie en zo veel meer. 2 grote en gelukkig combineerbare passies: reizen en fotografie. Maar ook muziek, kunst en lekkere cocktails! Uitgebreide natuurfotografische en natuurhistorische kennis. Natuurfotografie in alle vormen.
Fotografie cursus Amsterdam fotocursus vanaf 99, bij Han Schnek.
Smartphone fotografie Amsterdam. Waar wordt de fotografie cursus Amsterdam gegeven? De basis fotocursus Amsterdam en de fotocursus compositie en beeldopbouw Amsterdam, de korte workshop smartphone fotografie Amsterdam en de cursus portret fotografie worden gehouden bij Room2Learn in de Utrechtsedwarsstraat 13.

Contacteer ons