Op zoek naar freelance fotograaf?

 
freelance fotograaf
Terugblik op mijn loopbaan als freelance fotograaf Fotografieblog.
Ondernemen Terugblik op mijn loopbaan als freelance fotograaf. Posted on 18 maart 2015. Eind 2012 heb ik mijn zelfstandige activiteit als fotograaf tijdelijk stopgezet. Na meer dan zes jaar zwoegen om deze carrière vorm en richting te geven, was de motivatie grotendeels verdwenen.
De Standaard-fotograaf valt opnieuw in de prijzen De Standaard.
Foto: Kristof Vadino. Kristof Vadino, freelance fotograaf voor De Standaard, heeft in Parijs een PX3-prijs gewonnen met een fotoreeks over Brusselse daklozen. Die werd vorige maand ook al bekroond op de Internationale Photography Awards. Kristof Vadino kreeg op de PX3, Prix de la Photographie Paris, een zilveren medaille voor de fotoreeks Endless night, waarbij hij Brusselse daklozen in beeld brengt.
About Jokko Jokko Photography.
Professionalism, experience and a warm, sparkling style make all the difference: his pictures are real eye-catchers you will love to show. Freelance fotograaf Jokko maakt van je evenement een gebeurtenis om nooit te vergeten. Een bedrijfsfeest, een festival, een optreden.
Freelance fotograaf publiq.
De fotostudio van Premedia is op zoek naar enthousiaste freelance fotografen om ons team te komen versterken. Premedia is het intern marketing en communicatiebureau van de Groep Colruyt o.a. Bio-Planet, Okay, Dreambaby, Dreamland, Collivery, Dats 24, Spar. Je realiseert beelden voor de diverse communicaties van de Groep Colruyt vanaf de briefing tot en met de volledige afwerking.
Fotograaf Roadies.
Uitzonderlijk cruist fotograaf Koen deze week niet alleen rond, ik ben er. Maar de andere eenenvijftig weken gaat hij wel alleen op pad. Die eenzaamheid wordt ook niet door een bende collegas opgevangen, want als freelance fotograaf heb je geen collegas.
De vijf boeken die het leven van fotografe Sanne De Wilde hebben veranderd VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Video starten. Video starten. Video starten. Video starten. Video starten. Artikel van
De dagen dat ze thuis is, woont ze in Amsterdam. Waar ze als freelance fotograaf werkt voor De" Volkskrant. Mogelijks ken je haar vooral van haar fotoreeks The" Island of the Colorblind" zie foto onderaan waarvoor ze naar twee eilanden in Micronesië trok waar uitzonderlijk veel inwoners kleurenblind zijn.
Propaganda Vacature Freelance fotograaf Propaganda.
Vacature Freelance fotograaf. Home Jobs Vacature Freelance fotograaf. We zoeken een freelance fotograaf. Je weet beelden te maken die verder gaan dat wat het oog ziet, die verhalen vertellen en versterken. Je fotos tonen geen mensen maar geven persoonlijkheden weer.
JONGENS IN VORM FREELANCE GRAPHIC DESIGNER home.
Een los onderdeel of middel ontwerpen en produceren kan natuurlijk ook! Met mijn 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper, vormgever, art director, fotograaf en creatief dtp-er kan ik altijd wat voor je bedrijf, product of dienst betekenen! NIEUW WERK: fotografie Elfia Haarzuilens 2017. Een greep uit mijn gemaakte werk.: bekijk nog veel Meer werk. Freelance conceptual graphic designer in Amsterdam-Noord.
Cv Kattoo fotografie en video.
2012 heden: Freelance fotograaf. Functie: Bedrijfsfotograaf en reportagefotograaf. 2012 2013: E-commerce docente bij Syntra Brussel. Functie: E-commerce lessenpakket uitwerken en doceren. Verantwoordelijkheden: cursisten een jaar lang begeleiden in alle aspekten van e-commerce zodat ze goed voorbereid zijn voordat ze zelf starten met een webshop.
Beste Fotograaf banen en salarissen.
Als fotograaf student, werk je samen met de communicatieverantwoordelijke om de social media van de clubs in Brussel te verzorgen. Junior interieur fotograaf. 6 dagen geleden. Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere junior fotografen voor interieur fotoshoots.

Contacteer ons