Resultaten voor Fotograaf prijzen

 
Fotograaf prijzen
Prijzen.
FOTOGRAFIE MET DAT VLEUGJE KUNST OP EEN BEDJE VAN SPONTANITEIT. Ik ga op zoek naar iets creatief en anders, het plaatje moet kloppen! Ik ben dus zeker niet gewoon de fotograaf die een kiekje neemt. Ik hou er enorm van telkens mezelf te overtreffen en uniek te zijn.
Huwelijksfotograaf Antwerpen prijzen en info.
Op zoek naar een fotograaf om uw evenement of feest vast te leggen? Voor ieder is er een aanbieding. Bij elke reportages krijgt u alle geslaagde fotos in een online album en beschikt u over de mogelijkheid om deze fotos te downloaden op hoge resolutie. Indien gewenst kan u ook onze Photobooth huren voor uw feest, sfeer gerandeerd! Reportage Online Galerij. de Photobooth wordt enkel verhuurd voor een ganse avond bij een reportage op maat. Om teleurstellingen te vermijden wil ik u vragen tijdig uw reportage te reserveren, het aanbod is beperkt. U kunt betalen via overschrijving op BE16 7310 3705 4274. Overschrijvingen dienen te gebeuren 8 dagen na ontvangst van de factuur. Alle vervoersonkosten binnen Vlaanderen zitten omvat in de prijs. Bij het reserveren van een reportage vragen we 25% voorschot. Van zodra deze betaling gebeurd is is uw reservering definitief. Prijzen inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld, geldig tot 1 oktober 2017.
Pretty Pets dierenfotografie prijzen hondenfotografie prijs.
Je betaalt voor tijd en talent van de fotograaf. Fotoproducten kan je bestellen tijdens de viewing sessie en naderhand via je online fotogallerij. Indien een locatie buiten onze regio 10 kmvalt, wordt er een km-vergoeding van 045, euro/km heen/terug aangerekend.
Betaalbare huwelijksfotograaf I prijzen huwelijksfotografie D. Torres.
Als jullie een professionele Huwelijksfotograaf inhuren krijgen jullie natuurlijk veel meer dan alleen z'n' expertise of z'n' jarenlange ervaring die hij als fotograaf heeft opgebouwd. Hij stelt graag zijn professioneel materiaal ter beschikking, in 2-voud natuurlijk want een back-up heeft hij ook altijd bij.
Prijzen Dennis Claes Fotografie.
5 bewerkte beelden naar uw keuze in digitale vorm 3 bij de shoot van 1 uur. Extra persoon dus meer dan 2 personen: 50. Extra uur: 80. Shoot op locatie: 50 030/km, vanuit Kortenberg. Extra bewerkte beelden: 10/beeld. 3045 cm canvas. 40X60 cm canvas. 50X75 cm canvas. copyright 2013 Dennis Claes Fotografie.
Myra Fotografie.
Info en prijzen. Rock n roll. Photo: Carl Zoch. Ik ben Myra. Een beetje eigenzinnig en rebels, meelevend en gevoelig. Een tikkeltje perfectionistisch, vastberaden en toch rusteloos en eeuwig zoekend. Ik werk graag samen met koppels die geen zin hebben in traditionele toestanden.
Tarieven Wouter Keuris, Portret Lifestyle Fotograaf, Leiden.
Prijzen en tarieven zijn afhankelijk van een aantal zaken. Aan de hand van deze vragen kan ik een gepaste offerte bieden. U kunt deze opvragen via mail in de contact pagina. Hoeveel uur fotografie? Hoeveel aangeleverde fotos? Studio of op locatie?
Fotografie Fotoreportages Lynx Fotografie Geel-Laakdal.
Lynx Fotografie is gespecialiseerd in fotografie en fotoreportages van architectuur, interieur en tuin. Stuk voor stuk domeinen waarin Els haar gedrevenheid en precisie kwijt kan. Zo ben je zeker dat je een 100% kwaliteitsvolle fotoreportage krijgt, met fotos die vakkundig zijn afgewerkt. Bekijk alvast enkele prijzen van standaardpakketjes: fotos nabewerking inbegrepen.
Fotografie Ingrid Weyers Hoeveel kost een fotoshoot?
Deze prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele vergissingen en/of drukfouten en kunnen door Fotostudio Ingrid Weyers ten allen tijde om bepaalde redenen en zonder voorafgaande verwittiging gewijzigd worden, met uitzondering van de reeds bevestigde prijsopgaves. adres telefoon mail. Grote steenweg 121. 09 366 07 96. we zijn in verlof. Terug open vanaf 5 januari. dinsdag woensdag en vrijdag.: van 14u tot 18u. van 10u tot 12u en van 14u tot 16u. Voor pasfoto's' bent u welkom tijdens de openingsuren. BE0 741 185 314. BE34 8803 2712 7190. erkend PORTRA fotograaf.
Prijzen Boone Arne Portret en Dierenfotografie.
Ik werk enkel met producten waar ik 100% achter sta, stuk voor stuk zijn ze van zeer hoge kwaliteit. Muurdecoratie zoals Canvas, Dibond, Acryl, Hout, enz. Vanaf / 100. Kleine producten voor op bureau of kast zoals, Dibond standaard, Acrylblok, enz.

Contacteer ons