Meer resultaten voor natuurfotografie

 
natuurfotografie
Natuurfotografie cursus gratis online natuurfotografie opleiding.
De lens bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van uw foto. Koop dus een goede lens als u met natuurfotografie aan de slag gaat! De kwaliteit van de lens is vaak een voorwaarde voor deelname aan een natuurfotografie workshop.
Handboek natuurfotografie Nederland België Standaard Boekhandel.
Wanneer is het de tijd om herten te fotograferen, waar moet je zijn om de in Nederland zeldzame ijsvogel vast te leggen en hoe pak je hem op het juiste moment? Edwin Giesbers legt het allemaal uit in het Handboek Natuurfotografie.
Swa Bouvé Natuurfotografie.
Mijn passie voor natuurfotografie is ontstaan in mijn woonplaats Wuustwezel, vlakbij het Groot Schietveld, één van de mooiste natuurgebieden van de Kempen. Reeds 30 jaar geniet ik van deze gepassioneerde hobby. Mijn beelden werden regelmatig gebruikt in tijdschriften en ik behaalde al mooie resultaten bij internationale fotowedstrijden Detailopname van een klaproos, hoofdwinnaar in de categorie planten.
Natuurfotografie en het materiaal.
Natuurfotografie en het materiaal. Mathias Bernaerts 10 september 2013 3 comments. Natuurfotografie en het materiaal. In dit artikel leest u alles wat te maken heeft met het fotograferen van onze natuur het weer concreet: natuurfotografie. Heel interessant voor degenen die iets meer willen leren over deze tak van fotografie.
Natuurfotografie Astroforum.be.
Log in om dit te volgen. Natuurfotografie recentste topics. Copyright Astroforum.be Alle rechten voorbehouden Onderdeel van Parsec vzw Powered by Invision Community. Mijn activiteiten streams. Belgium in Space. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken.
Natuurfotografie Inspiration pages.
Of u nu een foto schiet van uw hond in het bos, een vakantiekiekje neemt van een ondergaande zon, wildlife vastlegt in Afrika of urenlang in een vogelhut zit met een telelens; u bent op dat moment bezig met natuurfotografie.
Digitale natuurfotografie in het Vinne Vormingplus Oost-Brabant.
Digitale natuurfotografie in het Vinne. U bent hier. Home Digitale natuurfotografie in het Vinne. Is er iets dat je tegenhoudt om je in te schrijven? za, 28/04/2018 1330: 1700.: Voeg toe aan kalender 2018-04-28 113000: 2018-04-28 150000: UTC Digitale natuurfotografie in het Vinne Ossenwegstraat 70 3440 Zoutleeuw.
Startactiviteit natuurfotografie werkgroep Harelbeke.
Vanuit Natuur.koepel vzw pogen we om een werkgroep natuurfotografie op te starten. We houden de startvergadering in het Natuureducatief Centrum de Gavers, Eikenstraat 131 in Harelbeke op woensdag 27 september om 1945. Iedereen die begaan is met natuurfotografie is welkom!
Marc Slootmaekers natuurfotografie.
website natuurfotografie-etienne natuurfotografie van Etienne!
ps: Ik beoefen natuurfotografie puur voor de hobby, opdrachten worden niet aanvaard. Alle foto's' zijn met respect in de vrije natuur gemaakt, tenzij anders vermeld. Mijn naam is Etienne Carremans en ben reeds vele jaren zeer gefascineerd door fotografie. Een aantal jaren geleden heeft natuurfotografie mij begeesterd en sindsdien spendeer ik veel vrije tijd in de natuur, uren en uren in kijkhutten, langs wandelwegen.

Contacteer ons