Op zoek naar natuurfotografie?

 
natuurfotografie
Portfolio's' natuurfotografen uit Vlaanderen Nederland Landschap vzw.
Vandaar dat we alle natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland graag een forum geven en zo ineens ook verenigen. Zie je graag ook jouw foto's' voorgesteld? Stuur dan een portfolio van 10 foto's' natuur in Europa samen met een kort voorstellingstekstje naar natuurfotografie@landschapvzw.be.
René Van Echelpoel: wereldtop in natuurfotografie Lifestylenieuws uit de Kempen Onderox.
René begon pas tien jaar geleden met natuurfotografie maar is al zijn hele leven een fervent natuurliefhebber. Kennis van de natuur en veel geduld zijn belangrijke eigenschappen voor een goede natuurfotograaf. Voor René blijft het een hobby maar wel één met veel passie.
Natuurfotografie met Jeffrey Van Daele vtbKultuur.
Voor deze opnames werkt hij met Nikon camera's' en lenzen die een bereik hebben van 14 tot 500 mm. Je hebt hoegenaam geen voorkennis nodig om van natuurfoto's' te genieten. Je kan je wel laten verleiden om de workshop natuurfotografie te volgen.
Natuurfotografie Avontuurlijk, Natuurlijk!
Tijdens deze workshop natuurfotografie leer je kijken als een natuurfotograaf. Wat is interessant om te fotograferen en hoe kan je een onderwerp het best in beeld brengen? Aan de hand van opdrachten zullen we aandacht besteden aan natuurfotografie, landschapsfotografie, close-up fotografie en abstracte fotografie, naar gelang de locatie, het seizoen en de interesse.
CVO Kempen Natuurfotografie.
Breng jij de natuur op alle mogelijke manieren graag in beeld? Dan is de module natuurfotografie echt iets voor jou! In deze module leer je verschillende technieken om verschillende natuurelementen te fotograferen ook met beperkt materiaal. We koppelen de theorie altijd aan de praktijk.
Handige apps voor natuurfotografen Bart Heirweg.
Natuurfotografie is veel meer dan over het juiste materiaal beschikken en dat goed weten te gebruiken. Een goede natuurfotograaf kan het weer perfect inschatten, heeft kennis van zon en maanstanden, kan mist voorspellen en weet de mooiste plekjes meteen te vinden.
Mijn natuurfotografie ATELJEE15 vzw.
THE SHUTTER CAPTURES THE MOMENT BUT MY MIND CAPTURES A FEELING FOR A LIFETIME. Aan de hand van eigen fotos neemt Jeffrey Van Daele je mee doorheen de verschillende disciplines van de Natuurfotografie. Van landschappen, macro, abstracties en wilde dieren tot het grafisch element.
Natuurfotografie Astroforum.be.
Log in om dit te volgen. Natuurfotografie recentste topics. Copyright Astroforum.be Alle rechten voorbehouden Onderdeel van Parsec vzw Powered by Invision Community. Mijn activiteiten streams. Belgium in Space. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken.
Marc Slootmaekers natuurfotografie.
Boek over natuurfotografie in de Lage Landen Shoot. Boek over natuurfotografie in de Lage Landen Shoot.
Boek over natuurfotografie in de Lage Landen. Praktische gids van National Geographic. belgi / boeken / edwin giesbers / fotoboek / national geographic / natuur / natuurfotografie / nederland / nieuws / praktijkgids. Omslag Edwin Giesbers, Handboek natuurfotografie Nederland België.

Contacteer ons