Resultaten voor beste fotograaf van nederland

 
beste fotograaf van nederland
Lijst van fotografen Wikipedia.
Op deze lijst van fotografen staan de meer bekende fotografen die op de Nederlandstalige Wikipedia beschreven zijn. In de kolom genre staat de voornaamste specialiteit van elke fotograaf.: De overlijdensdata kunnen belangrijk zijn bij het vervallen van auteursrechten. Naam fotograaf Land v/m Geboortejaar Sterfjaar Genre.
De meest opmerkelijke fotografen van Nederland.
Dijkstra won als eerste Nederlandse fotograaf de befaamde Hasselblad Award. Frans Lanting is één van de beste natuurfotografen van de wereld. Zijn fotos zijn gepubliceerd in tijdschriften zoals National Geographic, Outdoor Photographer, Audubon en Life. Hij maakte reportages in vele werelddelen, waaronder het Amazonebekken, Afrika en Antartica. Zijn fotos hebben als doel om respect voor de natuur en zorg voor de toekomst over te brengen. Lantings werk is over de hele wereld tentoongesteld. Willem Kolvoort is verslaafd aan de onderwaterwereld en maakt daarbij prachtige fotos zodat we allemaal kunnen meegenieten van zijn passie! Hij maakt fotos in binnen en buitenland. In Nederland begeeft hij zich in zoet water en zout water.
Wereldwijd bekende Nederlandse fotografen.
Fotografie is in Nederland een zeer geliefde kunstvorm. In menig Nederlands museum is daarom met grote regelmaat een uitgebreide fotoserie van s lands beste fotografen te vinden. Daarbij halen eveneens veel amateurfotografen in Nederland voldoening uit het schrijven met licht. De fotografiekunst is dan ook sterk met de Nederlandse cultuur verweven. Nederlandse fotografen van het eerste uur. Bono, de zanger van de populaire band U2, noemt hem de icoonmaker. Vol lof en waardering spreekt de rockzanger hiermee over Anton Corbijn, topfotograaf van Nederlandse bodem. Corbijn, in 1955 geboren in Strijen, heeft met zijn fotos op albumhoezen en tijdschriftcovers een belangrijk aandeel gehad in de imago-opbouw van deze succesvolle rockband. Nederland kan echter bogen op nog meer fotografen die wereldwijde roem genieten. Zo is Hendrik Kerstens een bekende fotograaf en internationaal met veel prijzen onderscheiden.
Dutch Identity NU: Inspiratie van 25 Nederlandse portretfotografen. Dutch Identity NU: Inspiratie van 25 Nederlandse portretfotografen Shutr Fotomagazine.
Aan het einde van de gang hangt de eerste portretfoto van de tentoonstelling, het statieportret dat Koos Breukel van ons koningspaar maakt. De begeleidende tekst maakt duidelijk dat het gekozen portret niet de keuze van de fotograaf was en eerlijk is eerlijk dat blijkt.
7 portretfotografen die je móet kennen We Are Public.
Ook Dana Lixenberg leefde mét haar onderwerp en gaf het daarmee een ongeëvenaarde nuance. De van oorsprong Nederlandse fotograaf wijdde zich sinds 1993 aan haar multidisciplinaire project Imperial Courts, haar portret van de gelijknamige nieuwbouwwijk in de door armoede en bendeoorlogen getekende buurt Watts, in South Central L.A.
20 van de beste jonge, opkomende fotografen ter wereld die je op Instagram kunt volgen.
Volg Steph Depifanio @octoberpumpkin. een fotograaf uit Los Angeles die nu vijf jaar bezig is. Hij deelt zijn eigen perspectieven graag met mensen van over de hele wereld. Foto: Andy C/Nikon 100. Volg Andy C. Al sinds zijn tiende is Adam Woodworth gefascineerd door de sterrenhemel. Door middel van fotografie wil hij zijn ervaringen onder de sterren met anderen delen. Foto: Adam Woodworth/Nikon 100. Volg Adam Woodworth @awoodworthphoto. Allard Schager komt uit Nederland en is gespecialiseerd in interieur, landschap en stadsfotografie.
Maand van de popfotografie: De beste Nederlandse muziekfotografen artikelen 3voor12.
Een Maand van de Popfotografie is natuurlijk niet compleet zonder een overzicht van de beste, actieve Nederlandse muziekfotografen. Hierbij een aanzet, alfabetisch gerangschikt. Specialiteit: All-round, met nadruk op concertfotografie. Werkt voor o.a: AD, ANP. Wat maakt hem zo goed: Paul Bergen is een van de meest gerespecteerde all-round fotografen van Nederland.
De vijftien beste Instagram-fotografen van Nederland HP/De Tijd.
Op Instagram worden dagelijks tientallen fotos geplaatst die werkelijk van wereldklasse zijn. Ook door Nederlandse accounts. HP/De Tijd maakte een overzicht van de vijftien beste Instagram-fotografen uit Nederland. Vijftien accounts, in hiërarchische volgorde, die stuk voor stuk de moeite van het volgen waard zijn.
Onze fotografen Dutch Photographers.
Workshops en lezingen. Medisch wetenschappelijke fotografie. Particuliere Zakelijke fotografie. Autonomous and Art. Film, Music and Theater. People and Portrait. Autonomous and Art. Film, Music and Theater. People and Portrait. Piet Heinkade 181-K 1019 HC Amsterdam T: 020-788 44 88 E: info@dupho.nl.

Contacteer ons