Meer resultaten voor workshops natuurfotografie

 
workshops natuurfotografie
Natuurfotoworkshop.nl uw startpunt voor natuurfotografie workshops.
ACTUEEL: nieuwe workshops Honderden workshops per jaar Scherpe prijzen Ervaren cursusleiders Hoge waardering Van beginner tot gevorderd. Kies uit 8 onderwerpen. Kies uit 3 niveaus. Kies uit meer dan 50 locaties. Kaart wordt geladen. Landschapsfotografie Oisterwijkse bossen en vennen. Landschapsfotografie: de paarse Posbank. Landschapsfotografie aan het einde van de dag. Wil je je verder verdiepen, wordt dan abonnee van Natuurfotografie Magazine!
Workshop natuur fotografie Steven Ruiter Natuurfotografie Steven Ruiter Natuurfotograaf.
Workshops, cursussen en begeleide fotoreizen. Workshops en fotocursussen Natuurfotografie van professioneel natuurfotograaf Steven Ruiter onderscheiden zich doordat hij cursisten praktijkgericht en effectief leert fotograferen. Ruim 30 jaar ervaring in doceren en natuurfotografie, zorgen ervoor dat de workshops, cursussen en door hem georganiseerde fotoreizen inhoudelijk goed in elkaar zitten.
Natuurfotografie en Workshops Judith Borremans Workshops Natuurfotografie.
Vincent van Gogh. Deelnemers beoordelen onze workshops met 49, van 5 sterren! Vandaag voor het eerst een workshop bij Judith gevolgd en wat was het leuk. Een ochtend bosanemonen fotograferen samen met 4 andere deelnemers was ontspannen, leerzaam en gezellig. Doordat het een kleine groep is heeft Judith alle tijd om te helpen en vragen te beantwoorden. Dat is fijn voor een beginneling zoals ik. Daarnaast heb je ook alle tijd en rust om zelf wat te experimenteren. Afgelopen weekend heb ik de workshop bij Judith en Herbert op Texel gevolgd. Het was een geweldig weekend waarin ik veel heb geleerd. Vanochtend een ontzettend leerzame en leuke workshop gehad in de Dordtse Biesbosch. Het was mijn 2e workshop. En weer was het gezellig en ontspannen. Er is genoeg aandacht en tijd als je iets wil weten. Kleinere groepen heeft zijn voordeel, en dat merk je. Lees alle recensies. Wil jij ook anders leren fotograferen? Schrijf je dan nu in voor een workshop natuurfotografie bij Judith Borremans.
Fotografie Danny LapsCursus natuurfotografie voorjaar 2017 Fotografie Danny Laps.
GEPLAND: Cursus landschapsfotografie. Deze cursus brengt je de basisprincipes bij van natuurfotografie, aan de hand van theorie praktische workshops! Danny Laps en Landschap vzw organiseren samen de deze basiscursus natuurfotografie. In 4 theorielessen, en 3 workshops leer je de kneepjes van het vak.
Fotografie Starling.
Hét moment om er een STARLING fototrip te organiseren. Foto Reizen Workshops. Vaar Darwin achterna! Fotografiereis naar de Galapagos. 13 nov 2018. nog 2 plaatsen. De Galapagos eilanden! Ooit het onderzoeksgebied van Charles Darwin. Een bestemming waar fotografen van dromen. STARLING organiseert deze magnifieke fotoreis. Op de mooiste momenten van de dag zijn we op de beste plaatsen met topfotografen als gids. Vaar je mee met ons? Vogels Foto Reizen. Workshop fotografie in Tsjernobyl, een beklijvende urbex-ervaring. 19 nov 2018. Een plek die erbij ligt als geen enkele andere ter wereld. Wie daar aan urbex of urban exploring kan gaan doen, beleeft unieke momenten. En dat is precies wat STARLING jou met deze fotografiereis biedt. Lowland Photo festival in Antwerpen. 08 dec 2018. Klaar voor twee dagen natuurfotografie pret?
Fotografie, Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
2000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! Cultuur in de duisternis.
Workshops natuurfotografie Landschap vzw.
Een flyer met een overzicht van alle workshops en reizen kan je onderaan deze pagina downloaden. Basisworkshop natuurfotografie Workshop macrofotografie Persoonlijke workshop natuurfotografie Geschenkidee: doe een initiatie natuurfotografie door Bart Heirweg cadeau met de Bongobon Superman/ Supervrouw. Basisworkshop natuurfotografie Workshop landschapsfotografie Workshop macrofotografie Workshops natuurfotografie voor kinderen Exclusieve workshops met korting voor leden van Landschap vzw.

Contacteer ons