Op zoek naar workshops natuurfotografie?

 
workshops natuurfotografie
Workshops Ingrid Vekemans.
Door eender welke link op deze pagina aan te klikken, geeft u ons toestemming om cookies te installeren. Ja, hou mij op de hoogte van nieuwe workshops, fotosafaris, producten en aanbiedingen! Hoe uw gegevens zullen gebruikt worden, kunt u nalezen in ons privacybeleid. Group workshops private coaching. Exclusieve, op maat gemaakte workshop natuurfotografie.
Natuurfotoworkshop.nl uw startpunt voor natuurfotografie workshops.
ACTUEEL: Fotografiecursussen Honderden workshops per jaar Scherpe prijzen Ervaren cursusleiders Hoge waardering Van beginner tot gevorderd. Kies uit 8 onderwerpen. Kies uit 3 niveaus. Kies uit meer dan 50 locaties. Kaart wordt geladen. Landschapsfotografie Friese Waddenkust. Vogelfotografie op Texel. ZIEN tijdens Fotofestival aan de Maas. ZIEN tijdens Fotofestival aan de Maas. Wil je je verder verdiepen, wordt dan abonnee van Natuurfotografie Magazine!
workshop natuurfotografie door Judith Borremans.
Ik heb in ieder geval een hoop inspiratie opgedaan en geleerd en bovenal ben ik erg tevreden met het resultaat! Hartelijk dank Judith en Herbert voor deze ochtend en tot de volgende workshop! Roelie heeft Judith Borremans Workshops Natuurfotografie beoordeeld 5 sterren.
Fotogeniek Belgiƫ Fotoworkshop Doode Bemde.
WORKSHOP LANDSCHAPS EN NATUURFOTOGRAFIE IN DE DOODE BEMDE TE NEERIJSE van 0630: uur tot 1100: uur Vlaanderen Provincie: Vlaams-Brabant In het voorjaar geef ik een workshop rond natuur en landschapsfotografie in de Doode Bemde te Neerijse nabij Leuven. De Doode Bemde is een prachtig en gevarieerd natuurreservaat in de Dijlevallei.
Workshops Natuurfotografie Yvonne van der Mey.
De kosten voor een workshop staan steeds bij de betreffende workshop vermeld, en zijn altijd inclusief lunch, koffie/thee met iets lekkers en een workshopmap. Als je een keer iets meer wil dan je kunt leren tijdens een van de workshops natuurfotografie, ik geef ook een aantal cursussen en organiseer ik elk jaar een aantal foto reizen.
Fotografie Danny LapsCursus natuurfotografie voorjaar 2017 Fotografie Danny Laps.
Deze cursus brengt je de basisprincipes bij van natuurfotografie, aan de hand van theorie praktische workshops! Danny Laps en Landschap vzw organiseren samen de deze basiscursus natuurfotografie. In 4 theorielessen, en 3 workshops leer je de kneepjes van het vak.
Volg een workshop natuurfotografie via Natuurfotoworkshop.nl.
De workshops natuurfotografie kennen drie pijlers: fototechniek, leren kijken en kennis maken met de diverse disciplines van natuurfotografie. We gaan uitgebreid in op het technisch goed leren fotograferen waarbij we uitdagende opdrachten geven om de techniek onder de knie te krijgen.
Workshops natuurfotografie Landschap vzw.
Een flyer met een overzicht van alle workshops en reizen kan je onderaan deze pagina downloaden. Basisworkshop natuurfotografie Workshop macrofotografie Persoonlijke workshop natuurfotografie Geschenkidee: doe een initiatie natuurfotografie door Bart Heirweg cadeau met de Bongobon Superman/ Supervrouw. Basisworkshop natuurfotografie Workshop landschapsfotografie Workshop macrofotografie Workshops natuurfotografie voor kinderen Exclusieve workshops met korting voor leden van Landschap vzw.

Contacteer ons